COMANDĂ TELEFONICĂ: +40 741 200 800

Despre Belle Materassi


Belle Materasii te ajută să te trezeşti cu zâmbetul pe buze în fiecare dimineaţă, după un somn dulce şi odihnitor pe o saltea de calitate. Trebuie să amintim că adevărata răsplată pentru noi este satisfacţia clienţilor noştri care şi-au găsit confortul şi somnul dulce cu saltelele Belle Materassi!

Inspirat din spiritul lucrului bine făcut şi din nevoia ta de confort , Belle Materassi doreşte unească într-o singură saltea calitatea, grija pentru sănătatea ta şi odihna ideală.
Succesul companiei noastre se datorează profesionalismului în lucru, a abordării individuale a fiecărui client, precum şi dedicarea echipei noastre în atingerea obiectivelor de calitate şi siguranţă cu saltelele Belle Materassi.
Loialitatea, corectitudinea şi seriozitatea stau la baza succesului nostru cu clienţii şi partenerii noştrii. Indiferent de preferinţele tale, noi aveam grijă le îndeplinim într-un mod cât mai profesional şi calitativ.
Somnul tău este important pentru noi. Astfel, dorim ţi oferim o saltea din gama noastră cât mai confortabilă pentru nevoile tale, care ţi aducă înapoi somnul dulce şi odihnitor pe care l-ai pierdut şi pe care-l doreşti înapoi.
Saltelele noastre sunt confecţionate manual în România, la cele mai înalte standarde de calitate şi conţin integral materiale din import. Design-ul matur, plin de elegantă şi simplitate este special gândit pentru a se potrivi oricărei preferinţe ale clientului.
Trebuie ştii o saltea foarte bună nu înseamnă doar calitate, design, ci şi un grad mare de confort. Acesta este dat de calitatea materialelor pe care le folosim, special tratate cu Aloe Vera, Bamboo şi Ioni de argint care reglează temperatura corpului din timpul somnului şi care determină gradul de igienă şi ventilaţie a saltelei.

Cu saltetele Belle Materassi nu-ţi va lipsi senzaţia de confort, relaxare şi aţingerea plăcută a materialului. Noi avem grijă de somnul tău!

Uită de diminetiile lipsite de energie, de senzaţia de înţepenire şi de durerile de spate cauzate de un somn incomod.

Somnul dulce mult aduce!


Un somn dulce şi odihnitor pe o saltea de calitate Belle Materassi îţi va aduce energia pentru o zi de muncă şi un aport esenţial pentru sănătatea ta fizică.

După toată agitaţia şi după toată oboseala acumulată într-o zi, tot ce îţi doreşti este ajungi în sfârşit la culcare. Este momentul dulce în care simţi nevoia te întinzi pe o saltea confortabilă, care ţi relaxeze tot corpul şi care ţi ofere o senzaţie pufoasă, pregătită pentru vise frumoase. Studiile arată o treime din viaţă ne-o petrecem dormind. Indiferent de vârstă, calitatea somnului este esenţială pentru sănătatea ta fizică şi emoţională. Îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare şi memorare, ajută organismul se regenereze şi întăreşte sistemul imunitar. Un somn dulce şi odihnitor pe o saltea de calitate Belle Materassi îţi va aduce energia pentru o zi de muncă şi un aport esenţial pentru sănătatea ta fizică.

… când somnul îşi pierde dulceaţa 

Este momentul când nu poţi dormi, când te învârti în pat şi nu-ţi găseşti locul, când te trezeşti amorţit, lipsit de energie.
Calitatea somnului este foarte importantă. Cinci ore de somn neîntrerupte sunt mai eficiente decât opt ore de somn neliniştite. Specialiştii spun trebuie compensăm pierderea prin creşterea calităţii somnului. Calitatea este dată de o saltea foarte bună. Pentru a avea parte de somnul dorit, reconfortant şi odihnitor, trebuie te asiguri te culci în fiecare noapte pe o saltea de calitate, potrivită pentru un somn dulce pe tot parcursul nopţii.

Belle Materassi este gata ţi ofere cele mai bune saltele pentru un somn dulce. Vei uita de diminetiile lipsite de energie, de senzaţia de înţepenire şi de durerile de spate datorită unui somn incomod.