COMANDĂ TELEFONICĂ: +40 741 200 800
ANABELLA | Saltea cu spuma memory foam 10 cm

1.700,00 lei3.460,00 lei

ANABELLA | Saltea cu spuma memory foam 10 cm

1.700,00 lei3.460,00 lei

Salteaua Anabella este “semnătura” a ceea ce înseamnă a ține pasul cu progresul zilelor noastre dar și cu cerințele dumneavoastră, îmbinând la un alt nivel calitatea , confortul și design-ul matur.

Calitatea principală a saltelei este confortul superior și relaxant ce-l veți simți în timpul somnului. Întregul organism se va bucura de senzația moale ce va va relaxa sistemul muscular, favorizând în același timp o poziție corectă a organismului.

Calitatea saltelei începe de la cel mai mic detaliu al materialelor și al procedeului de asamblare și se termină cu un somn odihnitor și revigorant.

Clear
SKU: ANA Category:

Calitatea inseamna progres continuu, materiale pretentios selectionate, idei noi concretizate, palpabile si de lunga durata. Salteaua Anabella este “semnatura” a ceea ce inseamna a tine pasul cu progresul zilelor noastre dar si cu cerintele dumneavoastra,imbinand la un alt nivel calitatea , confortul si design-ul matur.

Nevoile dumneavoastra pentru un somn extrem de confortabil sunt raspunsul cautarilor noastre in a crea o saltea care sa va ofere somnul dorit, care sa va rasfete si sa va pregateasca pentru o noua zi. Fie ca sunteti la lucru, la scoala, la o intalnire sau la un film, in decursul zilei se intampla fiecaruia sa simta stari de oboseala si disconfort. Unul dintre motive este somnul inconfortabil din timpul noptii dat de o saltea veche ce provoaca rasucitul in pat, transpiratie excesiva, amorteala. Salteaua Anabella indeplineste nevoile unui somn extrem de confortabil, fara semne de oboseala in timpul zilei prin folosirea materialelor de inalta calitate si a spumei memory foam de 10 cm.

Calitatea principala a saltelei este confortul superior si relaxant ce-l veti simti in timpul somnului. Intregul organism se va bucura de senzatia moale ce va va relaxa sistemul muscular, favorizand in acelasi timp o pozitie corecta a organismului. Confortul dat de saltea nu inseamna doar un organism bine odihnit! Inseamna si o stare psihica si emotionala pozitiva data de un somn dulce care sa va faca sa va treziti cu gandul la urmatorul somn.

Interiorul saltelei contine 3 straturi de materiale diferite care au la rezultat somnul extrem de confortabil si imbietor. Primele doua straturi, din spuma super-ortopedica si spuma ortopedica, sunt suportul excelent al stratului final de spuma memory foam de 10cm. Toate aceastea reprezinta combinatia ideala pentru un somn confortabil si comod.

Stratul de spuma 100% memory foam de 10cm cu o densitate de 70kg/m3 se modeleaza pana la cel mai mic detaliu,distribuie greutatea uniform pe toata suprafata saltelei, imbunatateste circulatia sangelui si se adapteaza la temperatura corpului dumneavoastra. Are o structura de celule deschise care permit circulatia aerului, astfel mirosurile nu se impregneaza in saltea. Pozitia dumneavoastra din timpul somnului nu va mai fi in functie de saltea, ci salteaua Anabella isi va adapta forma in functie de corpul si pozitia dumneavoastra dorita din timpul somnului. Salteaua Anabella este acoperita cu o husa detasabila cu un design specific noii generatii de saltele Belle Materassi.

Design-ul saltelei este compus din doua nuante majore, avand doua tipuri de materialiati pentru a diferentia atat ca si culoare cat si ca materialitate zona de dormit fata de baza saltelei.

Husa contine doua tipuri de material: unul gri matlasat in forma de romb, ce da o nota putin clasica si un material alb cu linii minimalism organice. Aceste materiale completeaza linia specifica noilor saltele Belle Materassi. Husa este detasabila cu posibilitatea detasarii complete a fermoarului. Astfel, capacul husei se poate detasa complet de pe saltea rezultand un mod foarte practice si extrem de usor de intretinere a igienei saltelei. Dand doar capacul jos, salteaua nu mai trebuie  ridicata pentru a da husa jos. Va veti scuti de efort, favorizand manevrarea cat mai usoara a saltelei.

Pentru ca tinem la calitate si la cel mai mic detaliu, am ales sa asamblam salteaua manual, pentru a putea urmari in amanuntit ca fiecare pas al asambarii sa fie facut perfect, fara nici o greseala, pentru ca eleganta, stilul si calitatea saltele sa nu fie afectata in nici un fel.

Calitatea saltelei incepe de la cel mai mic detaliu al materialelor si a procedeului de asamblare si se termina cu somnul odihnitor si revigorant.

Somn Dulce si extrem de confortabil cu Salteaua Anabella!

Additional information

Dimensions N/A
Dimensiune

190 cm x 100 cm x 28 cm, 190 cm x 120 cm x 28 cm, 190 cm x 140 cm x 28 cm, 190 cm x 160 cm x 28 cm, 190 cm x 180 cm x 28 cm, 190 cm x 200 cm x 28 cm, 190 cm x 80 cm x 28 cm, 190 cm x 90 cm x 28 cm, 200 cm x 100 cm x 28 cm, 200 cm x 120 cm x 28 cm, 200 cm x 140 cm x 28 cm, 200 cm x 160 cm x 28 cm, 200 cm x 180 cm x 28 cm, 200 cm x 200 cm x 28 cm, 200 cm x 80 cm x 28 cm, 200 cm x 90 cm x 28 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ANABELLA | Saltea cu spuma memory foam 10 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *