COMANDĂ TELEFONICĂ: +40 741 200 800

321,30 lei 268,94 lei

- 35%

321,30 lei 268,94 lei

Clear
SKU: SBN Category:

În primii ani de viață ai copilului, salteaua are rolul cel mai important în dezvoltarea corectă a coloanei. În primele luni, copilul doarme în jur de 10-15 ore pe zi. De aceea este foarte important să doarmă pe o suprafață fermă, care să nu formeze adâncituri, susținând linia naturală a corpului în timpul somnului.

Salteaua Baby este potrivită pentru cei mici, asigurând suportul ortopedic potrivit pentru o creștere și dezvoltare corectă și sănătoasă. Salteaua este formată dintr-un strat de spumă ortopedică de 10 cm, spuma fiind suportul potrivit dezvoltării sistemului osos al copilașului. Materialul cu care intră în contact copilul este foarte important. De aceea am ales să folosim o husă matlasată, antibacteriană, antialergică, antiacarieni. Aceasta contribuie la somnul liniștit și relaxant al copilului pe tot parcursul nopții.

Alegerea saltelei poate influența sănătatea copilului dumneavoastră. Salteaua Baby Navonna cu spuma ortopedică este potrivită pentru un somn fără întreruperi și o dezvoltare armonioasă a copilului, în condiții igienice și sănătoase.

Somn Dulce cu Salteaua Baby Navonna !

Additional information

Dimensions N/A
Dimensiune

120 cm x 60 cm x 12 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “”

Your email address will not be published. Required fields are marked *