COMANDĂ TELEFONICĂ: +40 741 200 800

1.869,99 lei3.760,00 lei

1.869,99 lei3.760,00 lei

Clear
SKU: DTE Category:

Perfecțiunea vine de la multă muncă, imaginative, creativitate și din multe gânduri și idei, toate puse cap la cap. Astfel am ajuns să definim printr-o singură saltea calitatea superioară, confortul ridicat și design-ul de top pentru cei pretențioși combinat cu detaliile de rafinament al materialelor ce definesc bunul gust al alegerii dumneavoastră. O saltea premium înseamnă alegerea pretențioasă nu doar pentru un somn regesc, ci și atracția vizuală a esteticii materialului prin detalii de design și prin cusăturile impecabile.

Belle Materassi înseamnă lucru bine făcut, profesionalism, standarde înalte de calitate și abordarea individuală a fiecărui client.

Salteaua premium Donatella este îmbietoare pentru un somn profund prin complexitatea ei și prin atingerea de calitate a materialelor. Ea conține 6 straturi de diverse materiale, poziționate și lipite manual, acoperite cu o husă detașabilă, ideale pentru cei care cred că se poate și mai mult pentru un somn regesc.

Arcurile împachetate individual reprezintă fundamentul saltelei, fiind  alegerea potrivită pentru confort și durabilitate mare în timp. Acestea sunt varianta potrivită pentru cei care preferă arcurile împachetate în locul spumei poliuretanice. Acestea permit reglarea umidității și circulația aerului pentru a evita acumularea căldurii în saltea. Arcurile sunt împachetate individual, fiecare având săculețul lui.  Prin urmare fiecare arc se poate mișca independent față de celălalt, ducând la o modelare mult mai ușoară în funcție de poziția dumneavoastră de somn, fără a-l deranja pe celălalt partener. Arcurile împachetate individual sunt protejate de un suport lateral de spumă de 8 cm grosime, cu densitatea de 30.40kg/m3. Acest strat de spumă susține arcurile pe toate lateralele, creând un mediu compact pentru acestea. Pentru o mai bună susținere și durabilitate a arcurilor în timp am folosit două straturi de pâslă poziționată deasupra și dedesubt de arcuri, fiind tăiată și lipită manual. Scopul ei este de a spori rezistența în timp a arcurilor, automat și a saltelei. Peste pâslă, pentru elasticitate și confort ridicat, am folosit două straturi de spumă HR de 6 cm cu densitatea de 45.65kg/m3:  unul dedesubt de arcuri și altul deasupra acestora. Cu o structură de celule deschise aranjate în mod aleatoriu, spuma permite o elasticitate extremă  oferind un suport robust. Spuma de înaltă elasticitate  HR revine la forma ei inițială imediat după comprimare, în timp ce spuma tipică  tinde să rămână și să-și ia câteva momente pentru a se remodela. Stratul final al saltelei este spuma 100% Memory foam de 7 cm cu o densitate de 60kg/m3. Aceasta se conformează corpului până la cel mai mic detaliu, anihilează punctele de presiune, distribuie greutatea uniform pe toată suprafața saltelei, îmbunătățește circulația sângelui și se adaptează la temperatura corpului dumneavoastră.

Toate straturile saltelei sunt acoperite de un strat protector, pentru o mai bună modelare și fixare.

Salteaua Donatella este acoperită cu o husă detașabilă cu un design specific noii generații de saltele Belle Materassi. Design-ul saltelei este compus din două nuanțe majore, având două tipuri de materialități pentru a diferenția atât ca și culoare cât și ca materialitate zona de dormit  față de baza saltelei.

Husa conține două tipuri de materiale: unul gri matlasat în formă de romb ce dă o notă putin clasică și un material alb cu linii minimalism organice. Aceste materiale completează linia specifică noilor saltele Belle Materassi.

Husa este detașabilă cu posibilitatea detașării complete a fermoarului Astfel, capacul husei se poate detașa complet de pe saltea rezultând un mod foarte practic și extrem de ușor de  întreținere a igienei saltelei. Dând doar capacul jos, salteaua nu mai trebuie ridicată pentru a da husa jos. Vă veți scuti de efort, favorizând manevrarea cât mai ușoară a saltelei.

Pentru că ținem la calitate și la cel mai mic detaliu, am ales să asamblăm salteaua manual, pentru a putea urmări în amănunțit ca fiecare pas al asamblării să fie făcut perfect, fără nici o greșeală, pentru ca eleganța, stilul și calitatea saltelei să nu fie afectate în nici un fel.

Calitatea saltelei începe de la cel mai mic detaliu al materialelor și al procedeului de asamblare și se termină cu somnul odihnitor și revigorant.

Somn Dulce și Regesc cu Salteaua DONATELLA!

Additional information

Dimensions N/A
Dimensiune

190 cm x 100 cm x 34 cm, 190 cm x 120 cm x 34 cm, 190 cm x 140 cm x 34 cm, 190 cm x 160 cm x 34 cm, 190 cm x 180 cm x 34 cm, 190 cm x 80 cm x 34 cm, 190 cm x 90 cm x 34 cm, 200 cm x 100 cm x 34 cm, 200 cm x 120 cm x 34 cm, 200 cm x 140 cm x 34 cm, 200 cm x 160 cm x 34 cm, 200 cm x 180 cm x 34 cm, 200 cm x 200 cm x 34 cm, 200 cm x 80 cm x 34 cm, 200 cm x 90 cm x 34 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “”

Your email address will not be published. Required fields are marked *