COMANDĂ TELEFONICĂ: +40 741 200 800

1.358,98 lei2.779,84 lei

1.358,98 lei2.779,84 lei

Clear
SKU: YSR Category:

O saltea Belle Materassi este o investiție de lungă durată în calitate și confort, având ca rezultat odihna mult dorită. Astfel, întrebăm, analizăm, căutăm soluții și variante pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră pentru un somn de care să vă amintiți întreaga zi.

Studiile arată că o treime din viață ne-o petrecem dormind. Indiferent de vârstă, calitatea somnului este esențială pentru sănătatea dumneavoastră fizică și emoțională. Un somn odihnitor este dat de o saltea foarte bună. Pentru a avea parte de somnul dorit, reconfortant și odihnitor, trebuie să vă asigurați că dormiți pe o saltea de calitate, potrivită pentru un somn dulce pe tot parcursul nopții.

Salteaua Ysabella Rosa este o nouă combinație a trei materiale diferite, ca răspuns pentru cei care nu și-au găsit încă salteaua potrivită nevoilor lor. Aceasta cucerește corpul dumneavoastră de la prima odihnă prin densitatea materialelor, calitatea husei și starea de confort ce o creează. Indiferent de câte ore dormiți, veți simți că v-ați odihnit! Starea de relaxare totală va apărea din primul moment de când v-ați întins.

Stratul moale, suprapus peste cel elastic , având ca bază stratul tare, au ca rezultat confortul, elasticitatea și fermitatea saltelei. Veți simți o senzație moale, adâncită, dar în același timp fermă datorită straturilor de spumă ortopedică. Primul strat, cel de bază, este din spumă ortopedică de 10 cm. Aceasta este o spumă tare ce asigură fermitatea saltelei susținând în mod corect corpul dumneavoastră.

Stratul din mijloc este din spuma HR cu densitate de 35.28 kg/m3 pentru salteaua Ysabella Rosa. Cu o structură de celule deschise, aranjate în mod aleatoriu, spuma permite o elasticitate extremă, oferind un suport excelent. De asemenea, spuma HR își menține proprietățile sale ce răspund imediat unui confort ridicat, asigurându-i rezistență chiar și după mulți ani de utilizare. Aceasta revine la forma ei inițială imediat după comprimare, în timp ce spuma tipică se remodelează după câteva momente.

Ultimul strat, cel care oferă senzația moale și pufoasă, este stratul de spumă memory foam de 7 cm cu o densitate de 60 kg/m3. Acestea se modelează până la cel mai mic detaliu al corpului dumneavoastră, distribuie uniform greutatea pe toată suprafața saltelei relaxând întregul organism. Astfel, poziția dumneavoastră din timpul somnului nu va mai fi în funcție de saltea, ci salteaua Ysabella Rosa își va adapta forma în funcție de corpul și poziția dumneavoastră dorită. Veți simți o senzație intensă de relaxare și confort de lungă durată!

Confortul, elasticitatea și fermitatea le veți găsi ca răspuns cu salteaua Ysabella Rosa. Aceasta are grijă să vă răsfețe somnul. Salteaua Ysabella Rosa este protejată de o husă detașabilă cu fermoar pe toate laturile, cu un design deosebit, special gândit, compusă din două tipuri de material pentru a spori calitatea și rezistența în timp. Baza husei întrunește calitățile unui material rezistent, calitativ fiind și plăcut la atingere. Elasticitatea lui îl face mai rezistent dar și mai ușor de manevrat. Astfel, atașarea husei la saltea nu va mai fi o problemă.

Materialul superior al husei îndeplinește standardele calității, design-ului și ale igienei la un nivel ridicat. Calitatea este dată de matlasarea pe interior a materialului dar și de formele geometrice cusute ce sporesc senzația pufoasă a materialului. Vă veți bucura de senzația plăcută a materialului la atingere pe tot parcursul somnului.

Design-ul husei face parte din cerințele moderne, îmbinând frumosul cu utilul pentru ca somnul dumneavoastră să nu fie deranjat de nici un fel. Veți avea o saltea nu doar confortabilă, ci și plăcută la vedere, potrivindu-se cu orice încăpere.

Pentru ca totul să fie la nivelul unui somn odihnitor și confortabil, husa este tratată integral, astfel încât să vă odihniți la superlativ!

Additional information

Dimensions N/A
Dimensiune

190 cm x 100 cm x 24 cm, 190 cm x 120 cm x 24 cm, 190 cm x 140 cm x 24 cm, 190 cm x 160 cm x 24 cm, 190 cm x 180 cm x 24 cm, 190 cm x 200 cm x 24 cm, 190 cm x 80 cm x 24 cm, 190 cm x 90 cm x 24 cm, 200 cm x 100 cm x 24 cm, 200 cm x 120 cm x 24 cm, 200 cm x 140 cm x 24 cm, 200 cm x 160 cm x 24 cm, 200 cm x 180 cm x 24 cm, 200 cm x 200 cm x 24 cm, 200 cm x 80 cm x 24 cm, 200 cm x 90 cm x 24 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “”

Your email address will not be published. Required fields are marked *