COMANDĂ TELEFONICĂ: +40 741 200 800

Folosirea acestui site implică acceptarea acestor termeni de utilizare. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a tuturor termenilor de utilizare.

Sunteţi de acord şi acceptaţi ca, fără nici o notificare prealabilă, putem şterge sau adăuga orice informaţie pe site sau întrerupe orice activitate fără o notificare prealabilă.

În cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informaţie pe care îl veţi găsi pe acestea. Rămâne la aprecierea dvs. dacă vizitaţi sau nu aceste site-uri şi luaţi sau nu în considerare informaţia găsită acolo.

www.bellematerassi.com este un magazin de desfacere “en-detail” (comerţul cu amănuntul). Produsele comercializate în acest magazin sunt destinate consumului, iar revânzarea acestora este strict interzisă (conform Codului Fiscal).

 

Obligaţiile dumneavoastră de înregistrare

 

Pentru utilizarea serviciului, persoanele nu sunt obligate să se înregistreze. În cazul în care optaţi pentru înregistrare sunteţi obligat sa completaţi formularul de înregistrare înscriind informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete.

În situaţia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul pe perioadă determinată sau nedeterminată la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

 

Înregistrarea ca membru, parola şi comportamentul ca membru

 

Prin înregistrarea ca membru veţi fi solicitat să vă alegeţi un nume de utilizator (adresa de e-mail) şi o parolă. Sunteţi responsabil(ă) de păstrarea în siguranţă a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfăsurată sub numele dvs. de utilizator fiind integral în responsabilitatea dvs.

Sunteţi de acord să ne înştiinţaţi imediat despre pierderea parolei sau după sesizarea unei activităţi neautorizate sub numele dvs. de utilizator.

 

 

Publicitate şi legături cu alte site-uri

 

Sunteţi de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii şi/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relaţiile sau consecintele acestora rezultând din: achiziţii, oferte speciale, promoţii, promovări sau oricare alt tip de relaţie / legatură / tranzacţie / colaborare / etc. care pot apărea între dvs. şi oricare dintre cei care îşi fac promovare directă sau indirectă prin intermediul site-ului nostru. Operatorii, administratorii şi/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuţi responsabili nici material nici sub altă formă, direct sau indirect pentru cele mai sus menţionate.

 

Copyright

 

Întregul conţinut al site-ului www.bellematerassi.com este proprietatea S.C. Art Belle Transilvania S.R.L. şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea de către orice persoană fără acordul S.C. Art Belle Transilvania S.R.L. a elementelor de grafică Web, scripturi, programe, baze de date, imagini se pedepseste în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului www.bellematerassi.com de către dispozitive sau programe automate sau copierea manuala a conţinutului, precum şi publicarea conţinutului de către alte companii sau site-uri pentru a face comparaţie sau analiză în vreun fel.

 

Dispute şi Conflicte

 

Orice tentativă de acces neautorizat la site şi orice încercare de fraudă va fi raportată autoritaţilor competente. Orice conflict apărut între companie şi clienţi se va rezolva mai întâi pe cale amiabilă prin înţelegere (conciliere) între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil litigiul va fi soluţionat de către instanţele de judecată competente conform dreptului comun, aplicându-se legea română.

 

Litigii

 

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpărarea produselor site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condiţiile şi Termenii de utilizare de mai sus şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator şi S.C. Art Belle Transilvania S.R.L. În cazul unor eventuale conflicte între S.C. Art Belle Transilvania S.R.L. şi clienţii săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă.

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă în conformitate cu legile române în vigoare.